Lid worden


Wil je na het bekijken van de site lid worden? wij staan open voor nieuwe leden!

Klik hier om je in te schrijven!

Wij hebben ook nog een foto nodig voor je pasje; die ontvangen we het liefste digitaal. De foto mag ook genomen zijn met een smartphone en kun je sturen naar ledenadministratie@tcdeblaak.nl. Mocht het niet lukken een digitale foto aan te leveren, dan kun je een foto inleveren bij de ledenadministratie, Lauwers 17, 5032ZD Tilburg.

De contributie bedraagt voor het volledige seizoen 2018-2019:

  • € 180 voor senioren
  • € 90 voor studenten (18 t/m 25 jaar)
  • € 50 voor junioren,

Deze wordt geïncasseerd via een applicatie van de KNLTB; je wordt hierover nog nader geïnformeerd. Bij vragen hierover kunt u contact opnemen met de penningmeester: penningmeester@tcdeblaak.nl. Voor meer informatie zie het Lidmaatschapsreglement.

Voor senioren geldt dat er ook 2 bardiensten gedraaid moeten worden. Wil je geen bardienst draaien of andere ondersteuning bieden, dan bestaat de mogelijk dit af te kopen tegen € 30,- per (bar)dienst. Dit bedrag kan gestort worden op rekeningnummer NL74 RABO 0191 2138 53  ten name van TC Be Blaak, Tilburg o.v.v. je naam en bondsnummer.  

Ons tennispark is afgesloten met hekken en een poort. Tegen betaling van een borg van € 22,50 is bij de ledenadministratie een sleutel te verkrijgen, waarmee je toegang hebt tot het park en enkele andere faciliteiten (toilet buiten en deeltje). Bij inlevering van de sleutel wordt de borg terugbetaald. 

 

 

Voor vragen kunt u mailen naar de ledenadminstatie:

Email: ledenadministratie@tcdeblaak.nl

 

Voor dringende gevallen kunt u bellen: 06 – 53 79 48 00

 

Inloggen als lidWachtwoord vergeten?

Vragen of opmerkingen..


Stuur een bericht naar webmaster@tcdeblaak.nl

Agenda

5 september
Clubkampioenschappen