KNLTB-pasjes


Als ledenpasje hanteert onze vereniging het officiële KNLTB-pasje voorzien van uw pasfoto. Sinds april 2019 bestaat er voortaan de meerjaren KNLTB pas: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat. 

 De voor het pasje benodigde pasfoto dient bij voorkeur digitaal te worden aangeleverd.  Deze moet aan de volgende eisen voldoen:


- de foto moet recent en uiteraard goedgelijkend zijn en recht van voren en tegen een lichte egale achtergrond genomen zijn;
 - de breedte van het hoofd op de foto dient ongeveer tweederde van de fotobreedte te zijn;
 - beide ogen dienen eventueel door doorschijnende brillenglazen zichtbaar te zijn en het hoofd moet onbedekt zijn.;
 - de verhouding van de foto dient circa 3 (breedte) bij 4 (hoogte) te zijn, het formaat minimaal 300 bij 400 pixels en bestandstype JPG.

Digitale foto sturen naar: ledenadministratie@tcdeblaak.nl

Pasfoto op KNLTB pas

De foto van een senior lid gaat tien jaar mee. Een 50-plusser hoeft geen nieuwe pasfoto meer in te leveren.  Bent u nog geen 50-plusser en is uw pasfoto aan vervanging toe? Stuur dan zo spoedig mogelijk, een digitale pasfoto naar ledenadministratie@tcdeblaak.nl .Hebt u geen digitale pasfoto, dan kunt u een pasfoto sturen naar de ledenadministratie van TC de Blaak, Lauwers 17, 5032ZD te Tilburg. Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk.  U bent er dan van verzekerd dat u voor het volgende tennisseizoen een geldige KNLTB-pas hebt!

Pasje verloren

Mocht u tijdens het seizoen dit pasje kwijtraken, dan kunt u een nieuw pasje aanvragen bij de ledenadministratie tegen betaling van € 2,50.

Inloggen als lidWachtwoord vergeten?

Vragen of opmerkingen..


Stuur een bericht naar webmaster@tcdeblaak.nl

Agenda

5 september
Clubkampioenschappen