Clubkampioenschappen


Beste leden van TC De Blaak,

Nu de coronamaatregelen per 1 juli flink zijn versoepeld hebben wij besloten om van 5 t/m 13 september weer de jaarlijkse Clubkampioenschappen te organiseren. 
 
Uiteraard ziet het toernooi er iets anders uit en volgen we de adviezen van het RIVM. Dus 1,5 meter afstand tot elkaar én we spelen dit jaar gedurende 1 uur zuivere speeltijd per wedstrijd (dus niet om 2 gewonnen sets). 
Door deze aanpassingen zijn de Clubkampioenschappen 2020 geen officieel KNLTB evenement waardoor de resultaten geen gevolgen hebben voor je ranking. 
Alle deelnemers mogen op hun eigen niveau spelen, dus ook beginners en nieuwe leden kunnen prima meedoen. Natuurlijk worden na de finales de namen van de kampioenen weer vereeuwigd op een poster in het paviljoen. 
Inschrijven kan via deze link van toernooi.nl tot uiterlijk 1 september. Wij hopen weer op veel inschrijvingen en doen onze uiterste best er een gezellig, sportief en onvergetelijk toernooi van te maken. Schrijf je nu in!
Groetjes van de toernooicommissie,

Barry, Bart, Berto, Daniëlle, Dirk, Inge, Marlous, Remko en Reinou

Inloggen als lid



Wachtwoord vergeten?